Spising – viktig for trening

Effektene av trening kommer ikke samme dagen som man begynner, det krever tålmodighet og selvdisiplin over lang tid. Det kreves også at man spiser riktig og i riktige mengder, siden man ikke vil gå ned i vekt hvis man får i seg samme mengde kalorier man har forbrent umiddelbart når treningsøkten er over.

mat treningDet finnes etter hvert et stort utvalg av tredemøller til rimelige priser som du kan ha hjemme, dermed kan man trene kondisjon uten en gang å gå ut. Har man mer penger og plass hjemme, er det også mulig å investere i andre treningsapparater, som et stort utvalg av tredemøller for å trene kondisjon, og det er lettere å trene når apparatene er lett tilgjengelig.

Dette er viktig å tenke på hvis du prøver å spise sunt og trene godt

Junk food er ikke godt for noe som helst, så ikke dra innom gatekjøkkenet dersom sulten gnager mens du kanskje er ute på en treningstur med sykkelen. Nøtter og rosiner er en veldig god kombinasjon og gir deg mye energi av den riktige sorten, og faktisk kan sjokolademelk være godt for å få i seg rask energi og proteiner for å bygge opp muskelmassen. At det smaker godt i tillegg er også et pluss. Les mer på KK.no:

Spis nok og riktig mat – så orker du å trene mer

Det er sjelden lurt å sulte seg gjennom perioden hvor du vil gå ned i vekt, for det kan føre til at du overspiser når sulten gnager som verst. Da er det bedre å spise lite og ofte, og la det være variert kost også. Frukt og grønt er helt topp, og du kan med fordel blande frukt og grønt sammen til en velsmakende smoothie.

Scroll to top