Få middagen fraktet hjem på døren

I dagens travle hverdag er det kjekt å planlegge ukens måltider på forhånd. Har du ikke tid til å dra innom butikken på egen hånd? Hva med en spennende matkasse servert på døren hver uke? I dag finnes det flere aktører du kan velge mellom, men en av de mest kjente er Adams matkasse.

Velg din matkasse

Med Adams Matkasse kan du finne en matkasse som passer deg best i hverdagen. Velg mellom ulike sammensetninger som passer for 2, 3 eller flere personer og i ulike prisklasser.  For eksempel finner du Originalkassen, Barnekassen, Ekspresskassen, Sunn & Lettkassen og Favorittkassen.

Hvilken kasse passer dere?matkasse

Har du god tid i hverdagen, anbefales Originalkassen for deg. Kassene blir levert med ingredienser og oppskriftshefte for kommende uke. Når du kommer hjem fra arbeidet, er det enkelt å finne kassen ved døren. Du trenger ikke å være hjemme for å planlegge ukens middager. La Adam gjøre det for deg. Denne kassen inneholder 3 middager for deg og din kjære (2 personer).

Er dere småbarnsfamilie, passer kanskje Barnekassen best. Med enkle oppskrifter og rene smaker blir middagen en suksess for både store og små. Nok til hele 3 middager for dere som er fire i familien!

Har du en ekstra travel hverdag, passer den flotte Ekspresspakken. Lag 3 gode middager i en fei, og sikre deg den næringen kroppen trenger for å kunne fungere optimalt i hverdagen. Du trenger ikke gå sulten når du kjenner Adam.

Med høytider full av måltider er det godt å kunne komme tilbake til en lettere hverdag igjen. Om du ønsker å begynne med et nytt kosthold eller gå ned i vekt, kan Sunn & Lett-kassen være tingen for deg. 3 dager i uken kan dere åpne oppskriftsheftet og nyte en sunn og lett middag samlet rundt bordet.

Trenger du ny inspirasjon, eller kanskje du ønsker å overraske din kjære med middagsmat på bordet 4 dager i uka, er Favorittkassen din ultimate kasse! Spar både tid og penger ved å la Adam frakte middagen helt hjem til døren. Det er ingen bindingstid, og du kan med god samvittighet spise opp maten din. Med porsjoner verken for store eller små er alle sammen klare til en ny dag.

Mindre stress og mer fritid

La deg inspirere av Adams matkasse og sikre deg all den næringen du trenger i hverdagen. Adam har næringssikret alle kassene med sunn og næringsrik mat. Tiden brukt på å stresse rundt i dagligvareforretningen kan du fylle med andre ting, og de hyppige butikkbesøkene på tom mage gir deg også penger til overs. Bli kjent med Adam på nett og finn en venn for livet. Du trenger ikke å stresse rundt – med Adam opplever du mindre stress og får mer fritid i tillegg.

Adam – en spennende venn

Adams matkasse har priser fra kroner 599, og for sine nye venner spanderer Adam en hyggelig velkomstgave, som for eksempel et gourmet pizzasett fra CEMO. Du vinner på å være venn med Adam. Få dine ukesmiddager levert på døren hver uke. Skal du på ferie, ønsker du å prøve en ny matkasse, eller kanskje du ønsker å teste egne kokkeferdigheter? Da trenger Adam kun én ukes varsel!

Scroll to top