Gi bort luksusopplevelser til brudeparet

Det er ikke alltid lett å finne den perfekte gaven til et bryllup. Før var det vanlig å gi ting til hus og hjem, men i dag har mange par bodd sammen før de gifter seg, og har alt de trenger. Da er det kanskje bedre å gi bort en opplevelse, noe som kan skape gode minner.

Gi bort en drømmedag

Unike luksusopplevelser er noe de færreste unner seg selv i hverdagen, spesielt nå som alt øker i pris. Da kan en luksusmiddag for to være den perfekte bryllupsgaven til de nygifte. Et bedre måltid skaper romantikk og gode opplevelser, og gir de nygifte noen timer alene. Det er herlig å slippe å lage maten selv, og bare bli oppvartet av andre etter alle kunstens regler.

Gavekort på luksusmiddag

Uansett hvor du bor i landet, finner du et gavekort som passer hos youwish.no. Der kan du velge mellom ulike restauranter og opplevelser til de nygifte. Velg for eksempel:

  • Pizzarestaurant
  • Prøvesmaking
  • Minicruise med middag
  • Matlagingskurs for par

Gavekortene finnes dessuten i mange prisklasser, slik at du enkelt kan velge det beløpet som passer best for deg. Hvis du ikke har den minste anelse om hva du skal gi i bryllupsgave, er en bedre middag den perfekte gaven.

Blir ikke byttet

En annen fordel med et middagsgavekort, er at slike gaver ikke blir byttet. Det er jo litt surt å kjøpe en fin gave, bare for å oppdage at brudeparet allerede har fått minst to lignende gaver fra andre. Jo større bryllupet er, desto større sjanse er det for at noen andre gir det samme som deg.

Det kan selvsagt også hende at noen andre gir bort gavekort til en restaurant, men de vil uansett ikke gi bort nøyaktig den samme opplevelsen. Hver middag er jo unik, og de fleste vil nok sette pris på å spise ute både to og flere kvelder. Middagsgavekort er perfekt til de travle, de med dårlig råd og til småbarnsforeldre som trenger en liten pause. La brudeparet smake på spennende retter eller gi dem et gavekort til favorittrestauranten. Alternativt kan du spandere et gavekort med andre opplevelser inkludert, for eksempel et lite cruise.

Scroll to top