Kokebøker på hylla og på nett

Hvis du ikke har de gode gamle oppskriftene til bestemor samlet i en bok, kan du trøste deg med det store mangfoldet av oppskrifter som du kan søke opp på nettet. Har du dine egne favorittstjernekokker, kan du også låne eller kjøpe kokebøker, for eksempel Espelids, Hellstrøms, Jamie Olivers eller Fedon Lindbergs bøker.

bok

Uansett hvilken kategori mat du foretrekker å tilberede på kjøkkenet, så finner du oppskriftene enten

  • i butikkhyllene
  • på biblioteket
  • på internett
  • i familiens oppskriftsbok samlet gjennom generasjoner

Vi har alle forskjellige forhold til mat, og er du lei matlaging og trenger inspirasjon, finnes det mange hyggelige kokebøker der ute som kan hjelpe deg i gang på kjøkkenet.

I de fleste ukeblader finner du også inspirasjon fra fine oppskrifter til både bakst, middager, desserter, drikker osv. Det er med andre ord lett å finne hjelp til matlagingen i dagens kjøkken hvis du ønsker å tilberede selv.

Ønsker du bombesikker hjelp på kjøkkenet, er kanskje en telefonsamtale til mor eller bestemor den beste mobile ekspertisen du kan finne. Får du derimot opptattsignal, er løsningen kun noen tastetrykk unna på Google.

Det er hyggelig å kunne slå opp sine egne oppskrifter i en kokebok, og i dag har du mange å velge mellom. Ønsker du sunne, kvalitative oppskrifter, bør du ta en titt på Ingrid Espelids og Eivind Hellstrøms kokebøker. Ser du etter oppskrifter for en smalere midje, kan Fedon Lindberg være til hjelp. For oppskrifter med mer frukt og grønt, kan også Bamas kokebok gi tips for deg som ønsker spennende friskhet på kjøkkenet.

Utvalget av kokebøker er som en eneste stor oase. Uansett hvilken kategori du ser etter, så finner du det du trenger og mer attpåtil! Du kan også kombinere og tilberede kveldens middag for venninnegjengen med oppskrifter fra flere forskjellige verdenshjørner.

Ta vare på både helsen og appetitten og lag maten selv. Å tilberede maten selv på kjøkkenet er billigere, og vi vet hva vi gir kroppen! Det er mye sant i ordtaket: Du blir hva du spiser!

Scroll to top