Lei matlaging?

I skapet står de samme gamle fiskebollene, tacos og pølsene. Du har spist nudler siden du begynte på universitetet, og sluttet, for 5 år siden. På tide med noe nytt?

Du er kanskje til og med så heldig at du har noen å dele matopplevelsene med? Da kan gavekort fra youwish.no være en fin gave til dere begge. Kanskje dere til og med er på det punktet der dere har mer peiling på babygrøt og morsmelk? Da er det jo befriende med noen timer utenfor huset også, bare dere to.  Så da blir spørsmålet, akkurat hva er det dere har lyst til å lære å lage?

Italiensk mat

Hva med en liten reise i den italienske matverden? De fleste liker italiensk mat og det er ofte veldig sunn og god mat, selv om det faktisk er mye pasta. Her er det respekten for råvarene som gjelder og de skal være ferske og fargerike. På dette kurset lærer du fem forskjellige retter og du får med oppskriftene hjem! Og du eller dere får sosial omgang med voksne, hvilket ikke innebærer gulping, skriking og klesvask.

Tapas

De siste årene har en spansk mattrend tatt stadig større del av plassen i det norske matmarkedet, og det er tapas. På dette kurset lærer du å lage flere tapasretter og blir kjent med de typiske spanske smakene.

Thaimat

Har du lyst til å lære deg mer eksotisk mat så kan du ta med deg din kjære på et kurs i å lage Thaimat. Thai er spennende mat som lages med spennende ingredienser. På kurset lærer du også å woke og hvordan du skal sette samme enkle smaker til å bli en lekker rett.

Det er mange kurs å velge i og det er mange matretninger å utforske, så her er det bare å begynne i en ende!

Scroll to top